Bedemand i Ballerup

Behagelig bedemand i Ballerup

Som din personlige bedemand i Ballerup, tilbyder jeg dig omsorg og respekt i den svære tid. Jeg forstår vigtigheden af at have en personlig og nærværende bedemand, der hjælper en – både praktisk og emotionelt. Udover mit virke som bedemand, er jeg også uddannet familieterapeut. Det giver mig nogle unikke værktøjer, jeg deler med dig og dine nærmeste.

Jeg indgår i en dialog med jer, og sætter mig ind i jeres og afdødes ønsker til begravelsen. Således danner vi sammen rammen om en mindeværdig afsked, der ærer og mindes den afdøde. Hver begravelse er unik, og derfor hjælper jeg gerne med at træffe de rette valg, såsom kiste og blomster.

Jeg er en udkørende bedemand, hvilket betyder, at jeg gerne kommer til dig. Så kan vores dialog tages i et personligt forum, hvor du føler dig tryg. Du er naturligvis også velkommen i min bedemandsforretning i København, hvis det er din præference. Hvad end du foretrækker, kan du være sikker på en professionel og personlig tilgang til begravelsen.

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker at tage en uforpligtende samtale, hvor du kan høre mere om min tilgang til bedemandsfaget. Jeg ønsker at give jer en unik oplevelse, hvor I kan sige farvel til jeres kære.

Det siger de pårørende

Når man er i så stor sorg, er det virkelig dejligt at , at nogen kan tage en´ i hånden og guide vejen. Marie var hele vejen i gennem yderst empatisk, venlig, hjælpsom og imødekommende. Marie er yderst kompetent og effektiv, og alt foregik til perfektion, som aftalt. Jeg kan kun varmt anbefale Marie

– Margarethe

Jeg følte mig meget tryg og godt vejledt igennem den meget sorgfulde tid. Der var mange praktiske ting at tage stilling til og her fik jeg fantastisk hjælp fra først til sidst. Bedemand Marie Thjellesen var så dygtig til at føre os igennem alle de beslutninger der skulle tages. Hun var en god sparringspartner og meget betænksom i sin måde at vejlede os på. Jeg kan varmt anbefale hende

– Christine

Marie et helt igennem fantastisk menneske, hendes dejlige måde at være på, hendes hjertevarme, imødekommenhed og medmenneskelighed kender ingen grænser. Jeg kunne i den´ grad mærke Marie som det menneske, hun er

– Karin

Samarbejdet med Marie var personligt, engageret og hjertevarmt. Hun var alt det vi havde ønsket os og førte os professionelt gennem planlægningen af bisættelsen

– Anonym

Marie var bare pigen der klarede alt til stor perfektion – tusind tak fordi du tog hele sagen på dig. Tak fordi du forstod alt hvad vi havde i vores hoveder og forstod at formidle det hele videre til handling. Tak fordi du var bag os – foran os og ved siden af os under ceremonien. Vi er glade for at have mødt dig!

– Käte

Ethvert menneske er unikt og det kan afskeden også være

Som din bedemand, hjælper jeg både med traditionelle og mere personlige begravelser og bisættelser. Det levede liv kan udtrykkes på mange måder og jeg vil altid gøre mit bedste for at afskeden kommer til at foregå helt efter jeres ønsker og behov. Jeg sørger for at rådgive jer grundigt, så vi sammen kan planlægge et fint farvel. Jeg kommer til jer, eller I kommer til mig.

Skriv til mig