Ydelser

Uanset hvilken afsked I står overfor, bestræber jeg mig altid på at imødekomme jeres ønsker og behov.

Fordi en afsked ikke kan gøres om

Jeg hjælper jer til at give afskeden et personligt præg.

Jeg tager mig af alt det, I ikke selv kan administrere.

Jeg er med jer fra start til slut, og jeg slipper jer først, når det sidste punktum er sat.

Det gør jeg med personlighed, lydhørhed og nærvær.

Kirkelig bisættelse eller begravelse

Ved en kirkelig bisættelse vil præsten lede ceremonien, hvad enten bisættelsen sker fra kirkerummet eller fra et kapel. Vi taler om jeres ønsker for ceremonien, og jeg reserverer efterfølgende dato med præst, kordegn og kirkekontor.

I mødes med præsten og fortæller om afdødes liv, og alt det afdøde gerne vil huskes for. I aftaler hvilke salmer, sange og musik, I ønsker, der skal synges og spilles.

Afdøde vil efter ceremonien blive kørt til det nærmeste krematorium og blive kremeret, altså brændt.

Asken skal herefter i en urne og alt efter jeres og/eller afdødes ønske, nedsættes urnen på kirkegården, stilles på et kolumbarium eller spredes over havet.

Ved en kirkelig begravelse vil præsten forestå en jordpåkastelse, hvorpå kisten sænkes i jorden på den kirkegård, I har valgt.

Borgerlig afsked

En borgerlig afskedsceremoni kan finde sted fra et kapel, et beboerhus, hjemmet, en skov, en have eller et andet sted, som har betydning for jer eller for afdøde. Hvis ceremonien ikke skal foregå fra et kapel, kan I også vælge at den finder sted en aften eller på en søndag – I bestemmer.

Vi aftaler afskeden, så det bliver efter jeres ønsker.

Efter ceremonien vil afdøde blive kørt til krematorium for at blive kremeret, altså brændt. Bagefter vil asken vil komme i en urne, som herefter nedsættes i jorden, stilles på kolumbarium eller spredes over havet.

Askespredning

Mange vælger en “begravelse til søs”. Ofte fordi den afdøde har sejlet meget, eller ganske enkelt fordi afdøde eller de pårørende ikke ønsker et gravsted, der skal købes eller vedligeholdes.

Jeg kan hjælpe med både det praktiske og det formelle, når asken skal spredes over havet. Jeg har alle de nødvendige blanketter, der skal udfyldes og sendes til relevante myndigheder.

Planlæg din egen begravelse

Døden kan være svær at tale om. Derfor kan det være en stor lettelse at få drøftet tanker og ønsker om egen død og begravelse. Jeg tilbyder hjælp og inspiration til at få skrevet dine tanker og ønsker ned netop med henblik på at det sidste farvel, så “Din sidste vilje” efterleves. Det kan være en stor lettelse for dig og en stor hjælp for dine pårørende.

Det siger de pårørende

Når man er i så stor sorg, er det virkelig dejligt at , at nogen kan tage en´ i hånden og guide vejen. Marie var hele vejen i gennem yderst empatisk, venlig, hjælpsom og imødekommende. Marie er yderst kompetent og effektiv, og alt foregik til perfektion, som aftalt. Jeg kan kun varmt anbefale Marie

– Margarethe

Jeg følte mig meget tryg og godt vejledt igennem den meget sorgfulde tid. Der var mange praktiske ting at tage stilling til og her fik jeg fantastisk hjælp fra først til sidst. Bedemand Marie Thjellesen var så dygtig til at føre os igennem alle de beslutninger der skulle tages. Hun var en god sparringspartner og meget betænksom i sin måde at vejlede os på. Jeg kan varmt anbefale hende

– Christine

Marie et helt igennem fantastisk menneske, hendes dejlige måde at være på, hendes hjertevarme, imødekommenhed og medmenneskelighed kender ingen grænser. Jeg kunne i den´ grad mærke Marie som det menneske, hun er

– Karin

Samarbejdet med Marie var personligt, engageret og hjertevarmt. Hun var alt det vi havde ønsket os og førte os professionelt gennem planlægningen af bisættelsen

– Anonym

Marie var bare pigen der klarede alt til stor perfektion – tusind tak fordi du tog hele sagen på dig. Tak fordi du forstod alt hvad vi havde i vores hoveder og forstod at formidle det hele videre til handling. Tak fordi du var bag os – foran os og ved siden af os under ceremonien. Vi er glade for at have mødt dig!

– Käte

Ethvert menneske er unikt og det kan afskeden også være

Som din bedemand, hjælper jeg både med traditionelle og mere personlige begravelser og bisættelser. Det levede liv kan udtrykkes på mange måder og jeg vil altid gøre mit bedste for at afskeden kommer til at foregå helt efter jeres ønsker og behov. Jeg sørger for at rådgive jer grundigt, så vi sammen kan planlægge et fint farvel. Jeg kommer til jer, eller I kommer til mig.

Skriv til mig