Bedemand i Søborg

Omsorgsfuld bedemand i Søborg

Som din personlige og udkørende bedemand i Søborg, tilbyder jeg en empatisk og respektfuld bedemandsservice til dig og dine nærmeste. Med forståelse, empati og omsorg hjælper jeg jer både praktisk og emotionelt. Min baggrund som uddannet familieterapeut har givet mig en unik evne til at forstå og imødekomme de følelsesmæssige behov, I som familie står over for. Jeg kan således hjælpe jer med at forstå og bearbejde sorgen som familie.

Som bedemand ønsker jeg at give jer en unik og meningsfuld afsked med jeres kære. Ingen afskedsceremonier er ens. Jeg har gennem mit virke som bedemand planlagt mange forskellige begravelser, og jeg kan derfor hjælpe med at gøre jeres begravelse unik.
Jeg kommer gerne til jer, når vi skal planlægge alle aspekter af begravelsen. Således kan planlægningen foregå hjemme hos jer i den rette atmosfære. Jeg tager mig af alt det praktiske, så dig og din familie kan fokusere på at sørge.

Med mig som din bedemand i Søborg, er du garanteret en nærværende, omsorgsfuld og empatisk bedemand, der har dine behov øverst. Kontakt mig i dag, hvis du ønsker at tage en uforpligtende snak.

Det siger de pårørende

Når man er i så stor sorg, er det virkelig dejligt at , at nogen kan tage en´ i hånden og guide vejen. Marie var hele vejen i gennem yderst empatisk, venlig, hjælpsom og imødekommende. Marie er yderst kompetent og effektiv, og alt foregik til perfektion, som aftalt. Jeg kan kun varmt anbefale Marie

– Margarethe

Jeg følte mig meget tryg og godt vejledt igennem den meget sorgfulde tid. Der var mange praktiske ting at tage stilling til og her fik jeg fantastisk hjælp fra først til sidst. Bedemand Marie Thjellesen var så dygtig til at føre os igennem alle de beslutninger der skulle tages. Hun var en god sparringspartner og meget betænksom i sin måde at vejlede os på. Jeg kan varmt anbefale hende

– Christine

Marie et helt igennem fantastisk menneske, hendes dejlige måde at være på, hendes hjertevarme, imødekommenhed og medmenneskelighed kender ingen grænser. Jeg kunne i den´ grad mærke Marie som det menneske, hun er

– Karin

Samarbejdet med Marie var personligt, engageret og hjertevarmt. Hun var alt det vi havde ønsket os og førte os professionelt gennem planlægningen af bisættelsen

– Anonym

Marie var bare pigen der klarede alt til stor perfektion – tusind tak fordi du tog hele sagen på dig. Tak fordi du forstod alt hvad vi havde i vores hoveder og forstod at formidle det hele videre til handling. Tak fordi du var bag os – foran os og ved siden af os under ceremonien. Vi er glade for at have mødt dig!

– Käte

Ethvert menneske er unikt og det kan afskeden også være

Som din bedemand, hjælper jeg både med traditionelle og mere personlige begravelser og bisættelser. Det levede liv kan udtrykkes på mange måder og jeg vil altid gøre mit bedste for at afskeden kommer til at foregå helt efter jeres ønsker og behov. Jeg sørger for at rådgive jer grundigt, så vi sammen kan planlægge et fint farvel. Jeg kommer til jer, eller I kommer til mig.

Skriv til mig