Din lokale bedemand i Hørsholm

Bedemand i Hørsholm

Når livets uundgåelige øjeblikke indtræffer, kan det være en udfordring at håndtere alle de praktiske detaljer. Selvom jeg ikke er beliggende direkte i Hørsholm, kører jeg gerne ud for at møde jer, hvor I er. Som jeres bedemand er jeg dedikeret til at sikre, at alt forløber gnidningsfrit. Udover at stå for det praktiske, kan jeg gennem min uddannelse som familieterapeut give jer uvurderlig emotionel støtte. Uanset om I ønsker at mødes hjemme hos jer selv, i kirken, kapellet eller et andet sted, står jeg til rådighed for at hjælpe. Der er også mulighed for at jeg kommer til jer, da jeg ved, hvor uoverskuelig en tid, det kan være.

Mit primære fokus er at give jer den nødvendige støtte, så I kan koncentrere jer om at sige farvel. Med en kombination af erfaring, professionalisme og gennemsigtige priser, er jeg her for at vejlede jer gennem hele processen. Jeg er forpligtet til at sikre, at hvert trin i afskedsprocessen bliver håndteret med den største omhu og respekt.

Det siger de pårørende

Når man er i så stor sorg, er det virkelig dejligt at , at nogen kan tage en´ i hånden og guide vejen. Marie var hele vejen i gennem yderst empatisk, venlig, hjælpsom og imødekommende. Marie er yderst kompetent og effektiv, og alt foregik til perfektion, som aftalt. Jeg kan kun varmt anbefale Marie

– Margarethe

Jeg følte mig meget tryg og godt vejledt igennem den meget sorgfulde tid. Der var mange praktiske ting at tage stilling til og her fik jeg fantastisk hjælp fra først til sidst. Bedemand Marie Thjellesen var så dygtig til at føre os igennem alle de beslutninger der skulle tages. Hun var en god sparringspartner og meget betænksom i sin måde at vejlede os på. Jeg kan varmt anbefale hende

– Christine

Marie et helt igennem fantastisk menneske, hendes dejlige måde at være på, hendes hjertevarme, imødekommenhed og medmenneskelighed kender ingen grænser. Jeg kunne i den´ grad mærke Marie som det menneske, hun er

– Karin

Samarbejdet med Marie var personligt, engageret og hjertevarmt. Hun var alt det vi havde ønsket os og førte os professionelt gennem planlægningen af bisættelsen

– Anonym

Marie var bare pigen der klarede alt til stor perfektion – tusind tak fordi du tog hele sagen på dig. Tak fordi du forstod alt hvad vi havde i vores hoveder og forstod at formidle det hele videre til handling. Tak fordi du var bag os – foran os og ved siden af os under ceremonien. Vi er glade for at have mødt dig!

– Käte

Ethvert menneske er unikt og det kan afskeden også være

Som din bedemand, hjælper jeg både med traditionelle og mere personlige begravelser og bisættelser. Det levede liv kan udtrykkes på mange måder og jeg vil altid gøre mit bedste for at afskeden kommer til at foregå helt efter jeres ønsker og behov. Jeg sørger for at rådgive jer grundigt, så vi sammen kan planlægge et fint farvel. Jeg kommer til jer, eller I kommer til mig.

Skriv til mig