Familierådgivning

Familiesamtaler – i kølvandet på et dødsfald

Et akut dødsfald kan hurtigt ændre en hel familiekonstellation

Mennesker reagerer forskelligt, og i værste fald kan det splitte en familie ad, fordi det kan være svært at rumme hinandens reaktionsmønstre. Nogle reagerer med gråd, andre med vrede, nogen lukker helt af, mens andre igen ikke tør være åbne med deres følelser.

Det letter at dele sorgen

Vi ved, at mange børn ikke deler deres tanker og følelser med deres forældre, børnene vil ofte skåne deres forældre for yderligere bekymring. Det kræver mod som forældre at tale med barnet og den unge, som er ramt af sorg. Det kræver også mod reelt at lytte til, hvordan dit barn eller din unge egentlig har det.

Sorgen bliver ikke større af at blive italesat – heller ikke dit barns sorg. Tværtimod kan det i den grad lette, at dele det som tynger med en forælder som vil lytte, og måske give et varmt kram.

Tag hele familien med

Familiesamtaler er en mulighed for familier og børn, der er hårdt ramt, og som skal finde et nyt fodfæste, i en kaotisk tid.

Jeg kan tilbyde et trygt rum til at tale om døden, om sorgen og om tabet, så du som forælder sammen med dit barn eller unge, får mulighed for at dele og bringe alt det usagte og sårbare frem i omsorg for hinanden. En anden mulighed er, at jeg kommer hjem til jer, så samtalen foregår i sikre omgivelser for dig og dine børn.

At tale om sorg, kan give ny forståelse, nærhed og samhørighed i jeres familie.

Velkommen

Det siger de pårørende

Når man er i så stor sorg, er det virkelig dejligt at , at nogen kan tage en´ i hånden og guide vejen. Marie var hele vejen i gennem yderst empatisk, venlig, hjælpsom og imødekommende. Marie er yderst kompetent og effektiv, og alt foregik til perfektion, som aftalt. Jeg kan kun varmt anbefale Marie

– Margarethe

Jeg følte mig meget tryg og godt vejledt igennem den meget sorgfulde tid. Der var mange praktiske ting at tage stilling til og her fik jeg fantastisk hjælp fra først til sidst. Bedemand Marie Thjellesen var så dygtig til at føre os igennem alle de beslutninger der skulle tages. Hun var en god sparringspartner og meget betænksom i sin måde at vejlede os på. Jeg kan varmt anbefale hende

– Christine

Marie et helt igennem fantastisk menneske, hendes dejlige måde at være på, hendes hjertevarme, imødekommenhed og medmenneskelighed kender ingen grænser. Jeg kunne i den´ grad mærke Marie som det menneske, hun er

– Karin

Samarbejdet med Marie var personligt, engageret og hjertevarmt. Hun var alt det vi havde ønsket os og førte os professionelt gennem planlægningen af bisættelsen

– Anonym

Marie var bare pigen der klarede alt til stor perfektion – tusind tak fordi du tog hele sagen på dig. Tak fordi du forstod alt hvad vi havde i vores hoveder og forstod at formidle det hele videre til handling. Tak fordi du var bag os – foran os og ved siden af os under ceremonien. Vi er glade for at have mødt dig!

– Käte

Ethvert menneske er unikt og det kan afskeden også være

Som din bedemand, hjælper jeg både med traditionelle og mere personlige begravelser og bisættelser. Det levede liv kan udtrykkes på mange måder og jeg vil altid gøre mit bedste for at afskeden kommer til at foregå helt efter jeres ønsker og behov. Jeg sørger for at rådgive jer grundigt, så vi sammen kan planlægge et fint farvel. Jeg kommer til jer, eller I kommer til mig.

Skriv til mig