Din nærværende bedemand i København

En empatisk og omsorgsfuld bedemand i København

At tage afsked med en person man elsker er en dybt personlig og følelsesladet begivenhed. Derfor fortjener det både at være smukt og betydningsfuldt – hvad enten det foregår i kirken, kapellet eller et tredje sted, hjertet har kært. Når sorgen rammer, er det vigtigt med en hjælpende hånd, især hvad angår de praktiske pligter i forbindelse med begravelsen. Der kan være øjeblikke, hvor det kan virke uoverskueligt – og næsten uoverkommeligt – at skulle bære byrden alene. Det kan jeg som bedemand i København hjælpe jer med. Jeg er, udover mit virke som bedemand, også uddannet familieterapeut, hvilket giver mig en særegen evne til at støtte jer følelsesmæssigt gennem den svære tid. 

Som jeres bedemand i København tilbyder jeg at besøge jer derhjemme, så vi sammen, i ro og mag, kan planlægge den sidste afsked for jeres kære. Jeg forstår den sorg, I går igennem, og kræver det mere end ét besøg, at planlægge den perfekte afsked, så tager vi den tid det kræver. Foretrækker du derimod at aftale en tid i min bedemandsforretning, er det også en mulighed.

Jeg garanterer en rolig proces og lytter til jeres ønsker og behov. Jeg giver jer ultimativ støtte gennem forståelse og empati. Med en kombination af faglig indsigt, oprigtigt nærvær og respekt, er jeg ved jeres side – indtil vi sammen fuldender rejsen. Kontakt mig i dag, hvis du ønsker en bedemand i København.

Det siger de pårørende

Når man er i så stor sorg, er det virkelig dejligt at , at nogen kan tage en´ i hånden og guide vejen. Marie var hele vejen i gennem yderst empatisk, venlig, hjælpsom og imødekommende. Marie er yderst kompetent og effektiv, og alt foregik til perfektion, som aftalt. Jeg kan kun varmt anbefale Marie

– Margarethe

Jeg følte mig meget tryg og godt vejledt igennem den meget sorgfulde tid. Der var mange praktiske ting at tage stilling til og her fik jeg fantastisk hjælp fra først til sidst. Bedemand Marie Thjellesen var så dygtig til at føre os igennem alle de beslutninger der skulle tages. Hun var en god sparringspartner og meget betænksom i sin måde at vejlede os på. Jeg kan varmt anbefale hende

– Christine

Marie et helt igennem fantastisk menneske, hendes dejlige måde at være på, hendes hjertevarme, imødekommenhed og medmenneskelighed kender ingen grænser. Jeg kunne i den´ grad mærke Marie som det menneske, hun er

– Karin

Samarbejdet med Marie var personligt, engageret og hjertevarmt. Hun var alt det vi havde ønsket os og førte os professionelt gennem planlægningen af bisættelsen

– Anonym

Marie var bare pigen der klarede alt til stor perfektion – tusind tak fordi du tog hele sagen på dig. Tak fordi du forstod alt hvad vi havde i vores hoveder og forstod at formidle det hele videre til handling. Tak fordi du var bag os – foran os og ved siden af os under ceremonien. Vi er glade for at have mødt dig!

– Käte

Ethvert menneske er unikt og det kan afskeden også være

Som din bedemand, hjælper jeg både med traditionelle og mere personlige begravelser og bisættelser. Det levede liv kan udtrykkes på mange måder og jeg vil altid gøre mit bedste for at afskeden kommer til at foregå helt efter jeres ønsker og behov. Jeg sørger for at rådgive jer grundigt, så vi sammen kan planlægge et fint farvel. Jeg kommer til jer, eller I kommer til mig.

Skriv til mig